GAAAAHHHHH #Blogg100/65

Vi har det i egna händer! Vinner vi alla matcher som är kvar går vi upp!

Skillnaden i år jämfört med andra år är att ovanstående fundering brukar komma fram när det verkligen är den enda möjligheten som är kvar. Nu är det tre matcher kvar, nio poäng ned till Timrå och vi har 24 plusmål på dom. Det är inte klart än, vi måste ta minst en pinne till eller så måste Timrå tappa en. TV-bilderna visade lite mer firande än vanligt hos laget efter matchen och på den blåvita delen av läktaren hoppadesfiradesskrattadesgrätskramadesjublades det aldeles vådligt.

Äpplet är klok och säger att det är en ny match på lördag och att bla bla bla när det är så nära att det är svårt att hålla känslorna tillbaka. Bergenström pratar om att det inte är klart än och sen kommer det lite bilder från Ängelholm på firande örebroare och känslorna kommer vällandes igen. Bland supportrar är det lika delar firande och inte klart än och många känslor är all over the place.

Själv sitter jag här och är glad för alla som fick vara på plats och se dagens match medans jag sitter här med en 39,3-huligan som växlar mellan att vara YOHIO, Gene Simmons och Behrang Miri.

På lördag är jag på plats och ser till att det inte längre är nånting att fundera på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s