Team RRRRyno #Blogg100/61

Johan Ryno

Johan Ryno, Foto: H2or2d2, CC-BY-SA

Dagen till ära, den 61:a i ordningen sen #Blogg100 drog igång blir det återigen en tröjnummershyllning. Den här gången är det Johan Ryno som står i fokus, och jag måste erkänna att jag inte är helt opåverkad av #TeamRyno i mina åsikter här.

Få spelare i årets lag har varit runt i så många klubbar som Johan. Om jag räknar rätt och inte räknar med TV-puckandet för Örebro  är Leksand den tionde klubben han representerar under sin karriär. Tio klubbar på nio säsonger måste nästan vara någon form av rekord som inte ens Burra kommer upp i. Och då räknar jag inte ens med MODO som han try-outade för ett kort tag för att komma oss från IK Oskarshamn och kunna komma till Leksand på ett något så när renhårigt sätt. Det känns dock väldigt bra att ha den långa klubban och räckvidden i laget och med tanke på vad Salo sagt blir han kvar nästa säsong också.

Storleken gör förvisso att det ser ut att gå väldigt långsamt, men skenet bedrar. Och i kombination med #32 och #44 hittar han både mål och målgörare nog för att vara i toppen av poängligan. Förhoppningsvis har vi inte sett det sista än utan kan hoppas på fler scener likt nedanstående från Globen!

Måljubel

Bergen, Hurtan och Ryno firar! Foto: Arild Vågen, CC-BY-SA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s