Flyttmuskler #Blogg100/38

Träningsintensiteten och frekvensen är inte så hög som jag önskar. Runkeeper undrar varför jag övergivit honom och det är mest vardagsmotionen som håller mig kvar på en något så när anständig nivå. En form av vardagsmotion som slår det mesta är att flytta, men som tur är sker det inte varje dag, Idag var det dock en flyttdag, och det kommer att kännas i kroppen under helgen.

Utflytten från Skyddsvärnet var av det enklare slaget. Eftersom vi inte har haft några egna möbler där packade vi ihop alla broschyrer och annat löst vi hade under gårdagen, och idag körde Bengt fram bilen till porten på samma våningsplan och vi var ute ur huset så snabbt att vi knappt hann säga hej då till våra hyresvärdar. Första inflyttningsvändan på Hantverkargatan gick också smidigt. Trots att hissens storlek lämnar en del att önska gick dom flesta kartongerna in och kunde skickas upp dom två trapporna som vi fick springa bredvid. Alla kartonger kånkades in och raskt var vi iväg till andra etappen av flyttandet, nämligen Spotifys kontor på Bilger Jarlsgatan. Efter mitt och Sophies  besök på kontoret i onsdags föreslog jag, halvt på skämt, att hon skulle ringa Google och säga åt dom att donera inredning och möbler till oss. Grym som hon är mailade hon Stina Honkamaa på Google och passade samtidigt på att maila Daniel Ek på Spotify. Daniel kopplade raskt ihop oss med Anas som är ansvarig för dom fyra våningarna dom har och igår var vi där och fick dels en rundvisning samt ett besök i förrådet med överblivna möbler och löfte om att ta det vi ville ha. Idag var vi så tillbaka och plockade på oss en bunt skrivbord, en soffa, konferensbord, barstolar och två höga bord. En fullpackad flyttbuss och sen blev det vardagsmotion uppför dom två trapporna. En del saker gick in i hissen men mycket behövde bäras upp, och mot slutet började  det kännas ordentligt i dom där underliga flyttmusklerna.

Nu är i alla fall allt på plats uppe på kontoret. I helgen ska det sista fixas från vår hyresvärds sida och nästa vecka kommer vi förhoppningsvis att få alla möbler på rätt plats på kontoret. Alla inblandade har gjort ett grymt jobb idag och jag ser fram emot att komma i ordning och komma igång i nya lokaler.

1 thought on “Flyttmuskler #Blogg100/38

  1. Johan

    När jag flyttade i Uppsala senast insåg jag att mina möbler inte gick in i den minimala hissen. Nio bokhyllor, soffa, matsalsbord, skrivbord et cetera fick bäras till femte våningen. Det var roligt. Ser fram emot att plocka ned dem igen snart.

    //JJ

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s